Borklub

Csatlakozz a Harsányi borklub tagjaihoz, hogy mihamarabb élvezhesd a klubtagjaink számára nyújtott páratlan előnyöket és egyedi kedvezményeket, valamint a kitűnő Tokaji borokat!

Miért érdemes csatlakozni a klubhoz?

Klubtagjaink elsőként értesülhetnek újdonságainkról és limitált különlegességeinkről. Személyre szóló borválogatást kapnak, a tagságnak megfelelő gyakoriság szerint. Klubtagjaink helyett a szállítási költséget mi álljuk. Jelentős kedvezményeket kínálunk webshopunkban történő vásárláskor valamint exclusive borvacsoráinkon is klubtagjainknak kialakított egyedi áron vehetnek részt.

Hogyan csatlakozhatsz a Harsányi borklubhoz?

A klubtagunk lehet bármely 18. életévét betöltött természetes személy, valamint jogi személyek és jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok. A tagság regisztrációhoz kötött. A belépést követően a klubtagság a tagsági díj megfizetésével válik aktívvá és egy teljes évre szól. Minden klubtaggá váló vásárlónknak a későbbi azonosítást segítő adatokat (regisztrált email cím, törzsvásárlói azonosítószám) e-mailben küldjük el. Tagsági kártyáját, amely további kedvezményekre jogosítja, az első megrendelésével együtt juttatjuk el Önnek.

Hogyan érvényesítheted a klubtagsághoz kötött vásárlási kedvezményét?

Webáruházunkban történő vásárlás során kedvezményed automatikusan érvényesítésre kerül. Kérjük, ügyelj, hogy mindig azzal a felhasználónévvel lépj be és vásárolj, mellyel a klubtagság létrejött. Borvacsoráinkon és a borkóstolóinkon, szerződött partnereinknél pedig a klub kártya felmutatásával. 

Milyen adatok megadása szükséges a programban való részvételhez?

A vásárló neve, lakcíme/számlázási címe, e-mail címe és telefonszáma, valamint törzsvásárlói azonosítója alapján lesz beazonosítható. A vásárló hozzájárul, hogy adatait a Harsányi Pincészet kezelje és tárolja. Az adatokat a Harsányi Pincészet bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja ki.

Harsányi Borklub

Ezüst

Fokozatú tagság


A tagsági díj 34 900 Ft, amely tartalmazza a következő kedvezményeket:

A borok webshopos árából 10% kedvezményt biztosítunk Klubtagjaink számára egész évben.

Átvállaljuk a kiszállítás költségét Pest megye teljes területén, 1 karton  (6 palack) feletti borrendelés esetén.

Félévente 1 vegyes karton, kézműves borainkból meglepetésként összeállított borcsomagot kiszállítunk Klubtagjainknak. Így az Ezüst fokozatú tagsággal Klubtagunk 12 palack bort kap egy év alatt.

Meghívást kap és 25% kedvezménnyel vehet részt Klubtagunk és kísérője a Harsányi pincészet budapesti exclusive borvacsoráin, melyeket szezonálisan, kétszer egy évben rendezünk meg. A borvacsorán bemutatjuk a borainkat és a pincészetünk mindennapjaiba is betekintést engedünk, valamint kiváló lehetőséget teremtünk értékes kapcsolatok kiépítésére klubtagjaink között.

Harsányi Borklub

arany

Fokozatú tagság

 

A tagsági díj 89 900 Ft, amely tartalmazza a következő kedvezményeket:

A borok webshopos árából 15% kedvezményt biztosítunk Klubtagjaink számára egész évben.

Átvállaljuk a kiszállítás költségét Magyarország teljes területén, 1 karton  (6 palack) feletti borrendelés esetén.

Negyedévente 1 vegyes karton, kézműves borainkból meglepetésként összeállított borcsomagot kiszállítunk Klubtagjainknak. Így az Arany fokozatú tagsággal Klubtagunk 24 palack bort kap egy év alatt. A borcsomagban egy alkalommal garantáltan szerepel 1 palackkal a bordeaux-i borversenyen aranyérmet nyert Tokaji Aszúnkból is.

Klubtagunk meghívást kap és ingyenesen vehet részt a Harsányi Pincészet budapesti, exkluzív borvacsoráin, két fő kísérője számára pedig 30%-os kedvezménnyel válthat jegyet. A vacsorákat szezonálisan, kétszer egy évben rendezzük meg. A borvacsorán bemutatjuk a borainkat és a pincészetünk mindennapjaiba is betekintést engedünk, valamint kiváló lehetőséget teremtünk értékes kapcsolatok kiépítésére Klubtagjaink között.

A sárospataki pincészetünknél 30% kedvezménnyel vehet részt borkóstolón 2 fő kísérővel (előzetes regisztrációhoz kötötten, egyszer az éves klubtagság időtartama alatt).

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.