Nyitó kedvezmény! Használd most a „NYITO15” kódot, amivel minden teljesárú termékünkből 15% kedvezményt kapsz!
Harsányi Pincészet
Ft 0

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Nyitó kedvezmény! Használd most a „NYITO15” kódot, amivel minden teljesárú termékünkből 15% kedvezményt kapsz!

Kétségkívül ott a legjobb megkóstolni a bort, ahol készült

Egyéni látogatók és csoportok számára egyaránt számos programlehetőséget kínálunk.

Cégeknek, csoportoknak, legény-, vagy leánybúcsúra és mindazoknak, akik változatos és izgalmas programokkal egy csoportból csapatot szeretnének faragni. Csoportok érkezése esetén szállást, reggelit valamint transzfert is tudunk biztosítani, így mindenki együtt mozoghat a programok alatt.

Csapatépítés
szálláslehetőséggel

A borkóstoló során 3, 5, vagy akár 7 tételes borsort kínáljuk. Minden egyes tételt szakértőnk mutat be, részletesen elmagyarázva a borok készítésének folyamatát, ízjegyeit és az adott évjárat különlegességeit. Az esemény alatt lehetőséged nyílik arra, hogy kérdéseket tegyél fel, és közelebbről is megismerd borászatunk mindennapjait.

Borkóstolás

Szeretnél közelebbről is belelátni egy pincészet életébe, gyere el hozzánk üzem- és pincelátogatásra. A látogatás során rövid áttekintést kapsz pincészetünk történetéről, a dűlőkről, a filozófiánkról, nemzetközi sikereinkről, majd végigvezetünk a borászati feldolgozóüzemen. Közben megkóstolhatod a borokon keresztül a tokaji borok sokszínűségét.

Pincelátogatás

Szeretnél izgalmasan és egyedülálló módon megismerkedni a dűlők világával? Gyere el hozzánk egy terepautós dűlőtúrára! Az élmény során körbejárjuk a Király-hegy, a Megyer és a Ciróka dűlőket. Megmutatjuk a különböző szőlőművelési módokat és a szőlőfajták közötti különbségeket.

Terepautós dűlőtúra

Borkóstoló programjaink a Dűlőbisztró nyitvatartási idejében elérhetőek egyéni vendégek számára. Pincelátogatásra a meghirdetett időpontokban (szombatonként: 11:00 óra, 17:00 óra, vasárnaponként: 11:00) bejelentkezés nélkül is érkezhetnek vendégeink. A terepautós dűlőtúra a terepautó foglaltságának függvényében elérhető – javasolt előre bejelentkezni. Ha szállásra vagy transzferre van szüksége, abban is tudunk segíteni.

Csoportok és csapatépítő programok esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal! Segítünk egyedire szabni és emlékezetessé tenni sárospataki látogatásukat. A fenti programokon kívül íjászkodással, sárkányhajózással, kerámia workshoppal tudjuk tovább gazdagítani programjukat.    

Elérhetőségeink / Sárospataki
programok és kóstolók esetén
Elérhetőségeink / Szálláshely –
Retel Vitéz Vendégház

2024. All rights reserved to Harsányi Pincészet

Hírlevél feliratkozás

Hozzájárulás*

Belépés

Regisztráció

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a [adatvedelmi-nyilatkozat] tartalmaz.

Az oldalra való belépéssel nyilatkozom, hogy betöltöttem a kort,
melytől az alkoholfogyasztás engedélyezett országomban.