Nyitó kedvezmény! Használd most a „NYITO15” kódot, amivel minden teljesárú termékünkből 15% kedvezményt kapsz!
Harsányi Pincészet
Ft 0

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Nyitó kedvezmény! Használd most a „NYITO15” kódot, amivel minden teljesárú termékünkből 15% kedvezményt kapsz!

RÁKÓCZI VÁR

A Sárospataki Rákóczi-vár Magyarország egyik legjelentősebb késő reneszánsz épületegyüttese, mely nem csupán a turisták körében népszerű, hanem a magyar kulturális örökség fontos részét képezi. Ez a vár látható a magyar 500 forintos hátoldalán. A Rákóczi vár teljes renoválása az 1960-as években történt, azóta meghatározó turisztikai látványosság, napjainkban évente több mint százezren keresik fel.

A várban található Rákóczi kiállítás különleges betekintést nyújt II. Rákóczi Ferenc életébe és korába, amely 2003-ban elnyerte az Év Múzeuma díjat Magyarországon. Az interaktív bemutatók és történelmi relikviák segítségével a látogatók mélyebben megismerhetik a Rákóczi család történetét és a szabadságharc eseményeit.

Legyen szó kulturális érdeklődésről, történelem iránti szenvedélyről vagy egyszerűen csak egy szép nap eltöltéséről, a vár és környéke minden igényt kielégítő programot kínál.

További híreink / Látnivalók

2024. All rights reserved to Harsányi Pincészet

Hírlevél feliratkozás

Hozzájárulás*

Belépés

Regisztráció

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a [adatvedelmi-nyilatkozat] tartalmaz.

Az oldalra való belépéssel nyilatkozom, hogy betöltöttem a kort,
melytől az alkoholfogyasztás engedélyezett országomban.