Opening discount! Use now the „NYITO15” to get 15% discount on all our full-price products!
Harsányi Pincészet
Ft 0

Cart

No products in the cart.

Opening discount! Use now the „NYITO15” to get 15% discount on all our full-price products!

Mesterhármas – Díjnyertes Hatputtonyos Tokaji Aszú 2019

Pincészetünk legújabb büszkesége, a három dűlő válogatott, organikusan termesztett 100%-os furmintjából készült aszú, immár három rangos díjat is elnyert. A Challenge International Du Vin 2024 és a Berliner Wein Trophy 2024 aranyérmei mellett a Decanter ezüst érmével is gazdagodott, megerősítve ezzel kiváló minőségét és egyedülálló karakterét.

Ez az aszú mély, aranysárga színével már első pillantásra lenyűgöz. Illatában gazdag és összetett aromák keverednek: akácméz, érett lédús mandarin, sárgabaracklekvár, kandírozott citrusfélék és édes fűszerek. Az ízvilág pedig valóban lenyűgöző: krémes textúrája tökéletes harmóniában egyesíti az aszalt gyümölcsöket és a nemes tölgyfa aromákat. Hosszú lecsengése nemcsak édes, hanem intenzív aromákkal, élénk karakterrel és a terroir sajátos jegyeivel is gazdagítja a bor élményét.

Ez a három díj nemcsak elismerést, hanem megerősítést is jelent számunkra, hogy a természetes termesztési módszerek és a gondos válogatás valóban kiváló eredményeket hoznak.

Kóstold meg ezt a díjnyertes aszút, és élvezd a terroir és a szenvedély együttesét minden kortyban!

More news / Attractions

2024. All rights reserved to Harsányi Pincészet

Hírlevél feliratkozás

Hozzájárulás*

Login

Register

A link to set a new password will be sent to your email address.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a [adatvedelmi-nyilatkozat] tartalmaz.

By accessing this site, I declare that I am of legal age
to consume alcohol in my country.